Nyheter

Vad händer i höst?

Under sommaren och tidig höst har vi arbetat intensivt med flera uppdateringar som nu släpps i ett större paket:

 

  • Redan v. 41 släpptes en uppdatering av Boet personal. I denna version 1.15.0 har vi gjort några småförbättringar men framför allt är det nu möjligt att se hela dagar både framåt och bakåt i tid (istället för som tidigare endast 24 timmar). En efterfrågad uppdatering som vi vet många sett fram emot och som vi redan fått god respons på.
  • Under v. 42-43 kommer en uppdatering av Boet admin, till version 1.21.0. Den innehåller flera småfixar, men den stora förändringen är att den är förberedd för att hantera den allra största uppdateringen (version 1.22.0)  som kommer släppas så fort vi testkört allt färdigt så att vi är säkra på att det blir så bra som vi vill, nämligen:
  • Möjligheten att i individ-appen kunna göra val. I version 1.19.0 kommer man kunna få upp en aktivitet, och i den aktiviteten välja bland en rad alternativ vad man vill göra. Det här är en uppdatering som vi lagt mycket tid på, och som tagits fram tillsammans med brukare. Vi har tagit fram prototyper som vi visat för Boet-användare vid våra verksamhetsbesök, och den feedback vi samlat in ligger till grund för den uppdatering vi nu gör. Även individ-appen får några andra förbättringar, till exempel en förenklad inloggningssida vilket vi vet att många önskat.

 

Eftersom dessa uppdateringar är lite större kommer vi, precis som vi gjort vid några tidigare tillfällen, att erbjuda utbildningstillfällen via teams då vi går igenom de förändringar som gjorts. Mer information samt uppdaterade lathundar kommer till er det berör, håll koll i mailboxen!

 

Många av er som använder Boet har uppmärksammat oss på behovet av att få aviseringar i Boet individ även när appen är nedsläckt, så det har nu vår högsta prio, parallellt med lite tekniskt arbete i syfte att förbättra stabilitet och prestanda.

 

Tack till er som använder Boet för er ovärderliga feedback!

Tillsammans gör vi Boet bättre.

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Nyfiken på uppdateringar och viktig branschinformation från Boet? Anmäl dig då till vårt Nyhetsbrev.