Nyheter

Vad är på gång?

Microsoftteams Image (11)

Under första kvartalet kommer flera nya kunder att starta upp med Boet. Dessutom kommer några befintliga kunder att utöka och starta upp Boet på flera verksamheter. Det tycker vi såklart är väldigt kul!

 

  • Fler kunder innebär att vi behöver bli fler verksamhetsutvecklare som kan utgöra ett stöd i det verksamhetsnära arbetet. Vi söker just nu en i Mälardalen, för mer information läs HÄR.

 

  • Vi fortsätter med vårt uppskattade chefsnätverk för befintliga kunder. Om du är enhetschef på en eller flera enheter som använder Boet är du hjärtligt välkommen att anmäla dig till nästa Teams-träff 20 januari kl. 10-11.30 HÄR.

 

  • Den 25-26 januari medverkar vi på Lösningar för offentlig sektor på Kistamässan, både som utställare i monter I:08 och som föreläsare den 25 januari kl. 9.15 på öppna scenen. Du hittar mer information och anmälan HÄR.

 

  • Den 17 februari är det dags för nästa webbiarium då vi tillsammans med tre kunder, Bjuv och Järfälla är redan klara, berättar om Boet och lyssnar på tips och goda råd från våra kunders digitaliseringsresa. Anmäl dig HÄR.

 

  • Den 23 mars föreläser vi på Framtidens behovsanpassade LSS-boenden i Stockholm eller digitalt. Du hittar mer information och anmälan HÄR. Tips: De har en boka-tidigtrabatt!

Prenumera på vårt nyhetsbrev

Nyfiken på uppdateringar och viktig branschinformation från Boet? Anmäl dig då till vårt Nyhetsbrev.