Nyheter

Sommarhälsning från VD Patrick

Namnlös

Senaste året har verkligen inneburit en turbulent och föränderlig omvärld som vi alla måste förhålla oss till. Inflation och ökade räntor har satt sin prägel och kommer fortsatt pressa både den offentliga och privata sektorn.

Därför gäller det att jobba smartare och effektivare men framför allt långsiktigt och hållbart.

Det vi på Boet försöker göra varje dag är att öka kvalitén inom LSS. Inte genom att effektivisera men vi är övertygade att om vi minskar stress i kombination med ökad tydlighet för både personal och brukare, leder det till en tryggare arbetsmiljö och därmed en högre effektivitet. Alla mår bra av tydlighet.

Tidigare i vår släpptes ett examensarbete från Göteborgs Universitet om effekterna vid implementering av Boet. En sekundär effekt blev just effektivisering i form av tidsbesparing men framför allt påvisar den ökat välmående för både brukare och personal. 

I höst ser vi fram emot ett fullspäckat schema med uppstarter av både nya kunder och befintliga kunder som utökar till fler LSS-boende. En stark drivkraft för oss är att bibehålla vår innovationskraft och fortsatt utveckla och förbättra Boet tillsammans med våra kunder.

Några events i höst där vi gärna ses:
- 27-29 september: Socialchefsdagarna i Karlstad
- 2-6 oktober: Innovationsveckan (webbinarium)
- 26 oktober: LSS-dagarna i Växjö
- 8 november: KUI, Kvalitet inom LSS

Soliga hälsningar!

Patrick Buschow
VD

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Nyfiken på uppdateringar och viktig branschinformation från Boet? Anmäl dig då till vårt Nyhetsbrev.